Ontdek de kracht van mindfulness met de Individuele Mindfulnesstraining van 8 weken!

Wil je de voordelen van mindfulness ervaren, maar past een groepstraining niet bij jou? Geen zorgen! De individuele MBSR training is speciaal ontworpen voor jou. Gedurende 8 verrijkende bijeenkomsten van 1 uur en 15 minuten, samen met een optionele verdiepende oefendag, word je meegenomen op een reis naar innerlijke rust en veerkracht.

Flexibiliteit staat centraal. De sessies worden gepland op data en tijden die voor jou het beste werken, en je kiest zelf de locatie waar je je het meest op je gemak voelt. Of het nu thuis is of elders, wordt er aangepast aan jouw behoeften.

Praktische informatie

Deze training is jouw kans om mindfulness op een persoonlijk niveau te ervaren. Het is geschikt voor volwassenen van alle leeftijden die op zoek zijn naar meer balans en welzijn in hun leven. Investeer in jezelf voor slechts €725,00, inclusief 21% btw. Dit is exclusief het optionele Stiltedagdeel, dat apart kan worden toegevoegd.

Laten we kennismaken

Klaar om de reis naar innerlijke rust en zelfontdekking te beginnen? Neem vandaag nog contact op en reserveer jouw plek in de Individuele Mindfulnesstraining!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.