Als het leven mij uit het lood slaat of wanneer ik gewoon even wat rust in mijn hoofd wil, trek ik mij terug om te mediteren en ‘mindful’ te zijn.

Over mij

Mijn naam is Agnes Zwarthoed, Mindfulnesstrainer categorie 1 / gevorderd (lid van de VMBN en in het mindfulnessregister opgenomen) en moeder van twee kinderen. Ik heb gedurende vijftien jaar een eigen yoga-praktijk gehad. Van 2000 tot 2004 volgde ik de Yoga & Vedanta Docentenopleiding. Tijdens deze studie heb ik leren mediteren bij mediatie- en yoga-leraar Dingeman Boot. Deze meditatie-sessies waren voor mij een openbaring, omdat ik veel geconcentreerder, opmerkzamer en minder gespannen in het leven kwam te staan. Ik heb toen besloten mij verder te verdiepen in meditatie, yoga en de leer van het boeddhisme. Als het leven mij uit het lood slaat of wanneer ik gewoon even wat rust in mijn hoofd wil, trek ik mij terug om te mediteren en ‘mindful’ te zijn. Daar voel ik mij zo goed bij, dat ik graag andere mensen wil leren hoe ze dat kunnen doen. Het geeft mij ontzettend veel voldoening om anderen hetzelfde geluk te laten ervaren.

Geregistreerd in het mindfulness register als gevorderd trainer categorie 1. Vergoeding van de zorgverzekering mogelijk.

Meer weten?

Wil jij ook leren mindful te leven? Dan ben ik de trainer naar wie je op zoek bent. Laten we kennismaken. Plan een bel-afspraak met mij om vrijblijvend te informeren naar mijn aanpak.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.