Start 8-weekse mindfulness cursus

Op 14 september aanstaande gaat de nieuwe mindfulness cursus van Agnes Zwarthoed van start in het Carmarhuis in Volendam. Tijdens deze cursus die op donderdagavond plaatsvindt van 19:00 tot 21:00 uur, leer je hoe je mindfulness kan toepassen in je dagelijks leven.

Wil jij deelnemen aan deze cursus? Vul dan het contactformulier onderaan de pagina in en wie weet ben jij binnenkort aanwezig bij deze inspirerende en leerzame bijeenkomsten.

Geregistreerd als gevorderd categorie 1 trainer, ingeschreven in het mindfulness register, Lid van de VMBN en IVMC. Dit betekent dat de training in aanmerking komt voor vergoeding van de zorgverzekering.

Programma

Een cursus Mindfulness van Agnes Zwarthoed bestaat uit 8 thema-trainingen van plus minus 2 tot 2.5 uur inclusief werkboek en stiltedag van 10.00 – 14.00 uur. De cursus wordt gegeven in het Carmarhuis, Wieringenlaan 121, in Volendam.
Na elke bijeenkomst krijg je huiswerk en oefeningen mee, die je thuis kunt uitvoeren. Aan het einde van de cursus ben je in staat om onrust en stress te neutraliseren op het moment dat jij dat nodig hebt. Voortaan neem je alles waar voor wat het is, niets meer en niets minder. Stress, gepieker en storende gedachten leer je herkennen, zodat je minder snel uit evenwicht raakt. Daardoor komt er ruimte in je geest vrij om fris, creatief en authentiek op situaties te reageren. Mindfulness helpt je om positiever in het leven te staan.

Agnes-Zwarthoed-Be-Yourself-Mindfulness-zaal--programma-foto

Kosten

Je kunt jaarlijks een vergoeding voor Mindfulness krijgen wanneer je hier verzekerd voor bent.
Een vergoeding kan maximaal 350 euro bedragen.

Ook werkgevers en het UWV vergoeden vaak (een deel) van dit soort persoonlijke trajecten.
Check de vergoeding voor zorgverzekering.

Kosten Mindfulness Based Stress Reductie training 8 weken inclusief werkboek en optioneel een stiltedag:

345,00 training inclusief werkboek 
50,00 stiltedag (optioneel)

De kosten voor de cursus moeten uiterlijk een week voor aanvang van de cursus betaald zijn.

*Afzeggen is nog mogelijk tot twee weken voor start van de training. Bij afzegging binnen twee weken voor start van de training, worden geen kosten vergoed. 

Laten we kennismaken

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.